Hans Meyer Petersen

Min KunstSamling, som er til Salg.

Min KunstSamling, som er til Salg.


Jeg er en stor nyder af kunst. Jeg køber og samler og for at få plads til nye værker, sælger jeg dermed en del kunst.


Disse værker er til salg. Klik på billedet og se det  i stor størrelse. Oplysninger om kunstnerne og priserne står i neden under.

Hans Meyer Petersen 

f. 1937 - maler og grafiker -

Arbejdede i en kortere periode dels med naturalistisk, dels med konstruktivt maleri, inden han fandt sin personlige stil i et mere følelsesladet og abstrakt udtryk med rødder i surrealismen. I 1958 blev han tilknyttet den abstrakt/ surrealistiske bevægelse Phases, der blev stiftet af Edouard Jaguer i 1951. M.P. udstillede herefter adskillige steder i verden sammen med gruppen. I 1961 bosatte han sig nogle år i en lille by uden for Paris. Den nære kontakt til naturen medførte en mere lyrisk tone i hans arbejder, ligesom farverne blev mere dæmpede. Ud over maleri har M.P. udført en række grafiske arbejder. Mest karakteristiske er hans aquacollager, sammensat af flere akvareller, som er poetiske, lette og i sarte farver.


Repræsenteret på: Statens Museum for Kunst, Kobberstiksamlingen, Kastrupgårdsamlingen, Vejle Museum, Kunstmuseet Køge Skitsesamling, Museum of Modern Art Metropolitan,Museum of Modern Art, New York